Hiển thị đơn giản Hiển thị MARC Hiển thị ISBD

Management of food and beverage operations

Tác giả: Ninemeier, Jack D.
Kiểu tài liệu: materialTypeLabelSáchXuất bản: Michigan; Educational Institute of the American Hotel, 2016Ấn bản: Sixth Edition.Mô tả vật lý: xiii, 394 pages : illustrations ; 23 cm.Số ISBN: 9780866124775.Nhan đề song song: Management of food & beverage operations.Chủ đề: Bartending | Food service management | Restaurant management | Quản lý dịch vụ ăn uống | Quản lý nhà hàngTóm tắt: This textbook addresses successful management and operational tactics used in food and beverage operations, how food service operations improve quality standards while reducing expenses, and explores ways in which technology can be used to give guests greater value for their dining dollars and improve efficiency.
    Đánh giá trung bình: 0.0 (0 phiếu)
Kiểu tài liệu Kho hiện tại Ký hiệu phân loại Trạng thái Ghi chú Ngày hết hạn ĐKCB Số lượng đặt mượn
Sách ngoại văn Sách ngoại văn Đại học Thăng Long

Đại học Thăng Long

Kho ngoại văn
647.9 M105A Sẵn sàng 2019-07-01 NV.0007631
Tổng số đặt mượn: 0

Includes bibliographical references and index.

This textbook addresses successful management and operational tactics used in food and beverage operations, how food service operations improve quality standards while reducing expenses, and explores ways in which technology can be used to give guests greater value for their dining dollars and improve efficiency.

Hiện tại chưa có bình luận nào về tài liệu này.

Đăng nhập để gửi bình luận.

Click vào ảnh bìa để xem hình ảnh rõ hơn

THƯ VIỆN TRƯỜNG ĐẠI HỌC THĂNG LONG
Ðịa chỉ: Đường Nghiêm Xuân Yêm - Đại Kim - Hoàng Mai - Hà Nội
Ðiện thọai: 043 559 2376
Email: thuvien@thanglong.edu.vn

Được phát triển bởi D&L